0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Giv en julegave, der glæder langt ind i det nye år. Giv et abonnement på Politiken

Nordisk køkken trænger til et kursus i service

'Frederiks Bastion' serverer velsmagende mad til prisen, men betjeningen fejler.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Martin Slottemo Lyngstad
Foto: Martin Slottemo Lyngstad

Det nordiske køkken har gjort sit indtog i Frederiks Bastion i det gamle krudttårn på Holmen.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Historien oser ud af de store loftsbærende bjælker i krudttårnet fra 1744. Det blev anlagt som del af Christianshavns voldanlæg, der fuldendte befæstningsringen rundt om København. Stedet var ammunitionslager indtil 1970, men er nu blevet et af de efterhånden mange kulturelle rum, der findes på Holmen.

Godt gemt, skulle man tænke, men på den anden side er det lige på vejen ud til Operaen. Det kan også ses på menuen, at der figurerer en operamenu til 198 kr. for to retter, der dog kræver, at man forudbestiller på telefonen.

Jeg forstår ikke helt regnestykket med, at den første tillægsret kun koster 30 kr., mens de mange efterfølgende koster 75 kr. Måske ønsker man helst, at gæsterne holder sig til de tre retter og ikke mere.

Besværlige gæster
Meget sympatisk kan man få en (ikke specificeret) vinmenu til minimum to personer for 50 kr. per glas eller en saftmenu til 25 kr. per glas. Vi valgte, da vi holdt os til tre retter hver, at dele en flaske.

Flaskerne ligger i den absolut rimelige ende med husvine (f.eks. en cabernet sauvignon ’Collection’ Tierra Alta fra Chile) til 185 kr. op til den dyreste, en Gigondas, 2007, Moulin de la Gadette, til 450 kr.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce