0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kokkehuer Thai-haut cuisine: Havtaske i grøn karry og cashewmarcipan

København har fået et topspisested inden for det thailandske køkken. Maden og vinen er et smukt møde mellem Thailand og Europa, og så er priserne endda i den lavere ende af eliteskalaen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Kontraster. Det er netop afvekslingen mellem tyngde og lethed, der gør Kiin Kiins mad så suveræn i sin klasse. Foto: Morten Langkilde

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Selv om adressen er yderst attraktiv, Nørrebro lige ved den gode biograf Empire, ser stedet ikke ud af så meget udefra, men når man har bevæget sig de få trin ned ad trappen til et af Københavns nye smarte madsteder, mødes man af en gennemført æstetisk tanke og en meget scenevant restaurantchef.

Henrik Yde Andersen har tilbragt de sidste tre år som restaurantchef hos Paul Cunningham i Tivoli, så han ved godt, hvad han gør, og hvordan gæsterne skal have det.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce