0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nytårstilbud: Følg med i Politiken hele året for kun 2021,- Køb nu

Thailandsk gourmetrestaurant laver byens bedste Tom Yum

Kiin Kiin holder stadig niveauet, men priserne er skruet lidt for højt op.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Gensyn. Køkkenchef Dak Laddaporn (th.) har stået i køkkenet på Kiin Kiin siden 2012 og været med til at beholde stedets michelinstjerne, som de har haft siden 2008

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er ikke mange restaurantbesøg, hvor man et halvt årti senere endnu husker smagen af det, man fik serveret.

Da jeg sidste weekend besøgte thairestauranten Kiin Kiin, var det fem år siden, jeg sidst havde været der. Men der var stadig flere retter fra det første besøg, jeg ikke kunne glemme.

En suppe, man drak af skålen, som indhyllede hele ansigtet i en kraftig duft af galangalrod og fiskesauce. En rød karryis serveret på en iskold brosten.

Derfor havde jeg det lidt, som om jeg skulle gense en flamme fra en eksotisk rejse, da jeg gik ind ad kælderdøren til Kiin Kiin på Nørrebro. Spændt på, om det kunne leve op til minderne, og om restauranten, der siden 2006 har blandet det thailandske gadekøkken med gourmetrestaurantens teknikker og æstetik, havde fulgt med tiden.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce