0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kokkehuerne Fransk bistro-restaurant er lige i skabet

Midt i Århus byder restauranten ET på fremragende fransk-inspireret bistromad, gode priser og et fristende vinkort.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Frankofilt. Marvpiber, franske vine og snegle var en succes på den gedigne franske bistro ET. Foto: Rasmus Baaner

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Århus er efterhånden udstyret med rigtig mange gode gourmetbutikker (tænk bare på Grand Fromage i Guldsmedegade) og spisesteder – både i verdensklasse og så også nogle, der ’bare’ er knaldgode bistroklassikere.

Et af de nyeste i sidstnævnte genre er ET, der netop fastholder den gode franske spisehalstemning, selv om pladsen fordeler sig over mindre bidder spredt ud på flere etager.

Stedet er med enkle midler gjort meget indbydende og vedkommende.

Sat ved den hvide dug og de stivede servietter bad vi om et glas bobler, men da cremant’en ikke var kommet på køl, fik vi champagne til samme pris som en cremant. Herligt.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts