0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kokkehuer Dansk bistro er i særklasse

Aamann serverer dansk bistromad i særklasse til særdeles overkommelige priser.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Særklasse. Der er en tydelig linje i Aamanns Etablissements varme aftenkøkken, som er dansk bistromad i lidt utraditionelle, men dog særdeles genkendelige klæder, og så er velsmagen og kvaliteten i top.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Adam Aamann slog i den grad igennem, da han for nogle år siden åbnede en helt ny version af et smørrebrødssted, der nyheden til trods var en genfødsel af den danske kulturarv inden for smørrebrødet.

Helt så tynget af de fastere udtryk er det nye aftensted, der hedder Etablissementet, ikke.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

Læs mere