0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Japansk gourmetrestaurant har for mange udsving

Fusionsambitionerne bliver ikke helt indfriet hos Karma Sushi.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Katinka Hustad
Foto: Katinka Hustad

Svingende. Karma Fudaraku i Peder Skrams Gade er sushibar i luksusklassen, mens det kniber lidt med resten. Tre store hjerter giver vores anmelder.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Morten Hansson har trukket en kæde af karma gennem Jylland med sine sushirestauranter fra Frederikshavn over Aalborg til Aarhus.

Karma Sushi er stort i provinsen. Og i 2012 spredte succesen sig til København, hvor Karma Kannon åbnede i Peder Skrams Gade.

Men Hansson havde meget mere at give af, og allerede året efter gik han all in med en ny luksusfilial i Hovedvagtsgade mellem Hotel d’Angleterre og Café Victor.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts