0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nyrenoveret Kanalen twister det klassiske køkken med eksotiske ingredienser

Ny køkkenchef og renovering efter en vandskade har gjort Restaurant Kanalen godt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Janus Engel
Foto: Janus Engel

Twist. En perfekt tilberedt slethvar har fået et twist på Kanalen hvor den serveres med spinatblade, mørkegrøn persillepure, lysegrønne sursøde stikkelsbær og en sauce på hvid miso.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er aldrig et godt tegn, når man ikke kan huske, hvad man fik at spise på en restaurant, sidst man var der.

Min gæst og jeg kunne huske den solfyldte terrasse og det fine røde christianshavnerhus lige ned til kanalen. Men vi måtte tjekke Instagram for at huske, hvad det var, vi fik til frokost for halvandet år siden, hvor vi sidst besøgte Restaurant Kanalen.