0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Köd er i fare for at blive Jensens Bøfhus for den øvre middelklasse

Der er kødfest i København, og nu vil den aarhusianske succes Köd også blande sig i toppen af byens bøfhuse. Det kommer den ikke til.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Melissa Kühn Hjerrild
Foto: Melissa Kühn Hjerrild

Bøf. Kødet har de helt styr på den nye Köd København i Admiralgade. Tilbehøret har man til gengæld ikke særlig meget lyst til at spise.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Som snack havde vi fået samme wasabinødder, som serveres dagligt i Politikens kantine. Direkte fra en pose og ned i en skål.

Fint nok, der var jo også lidt rodfrugtchips og en hjemmelavet pesto til, men det var alligevel overraskende på en restaurant, der på hjemmesiden proklamerer, at »det er alfa og omega for os, at det, vi serverer, er af højeste kvalitet«.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

Læs mere