0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madanmelderen er henrykt: Ny restaurant serverer den bedste franske bistromad i København

Det kan ikke være mere klassisk fransk bistro end på Rasmus Oubæks Restaurant Maison. Men som sådan kan det heller ikke være meget bedre.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Maison ligger i fredede lokaler i Dronningegården i Indre By. Det var her, at Ejler Jørgensen introducerede danskerne for foie gras og hummerbisque fra 1952 på Escoffier, og det var her, at Jan Hurtigkarls Les Étoiles fik en af landets første michelinstjerner i 1984.