Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Maison ligger i fredede lokaler i Dronningegården i Indre By. Det var her, at Ejler Jørgensen introducerede danskerne for foie gras og hummerbisque fra 1952 på Escoffier, og det var her, at Jan Hurtigkarls Les Étoiles fik en af landets første michelinstjerner i 1984.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Madanmelderen er henrykt: Ny restaurant serverer den bedste franske bistromad i København

Det kan ikke være mere klassisk fransk bistro end på Rasmus Oubæks Restaurant Maison. Men som sådan kan det heller ikke være meget bedre.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Allerede under forretten med sandart og morkel i hummersovs på Rasmus Oubæk og Jesper Marcussens klassisk franske Restaurant Maison havde jeg det, som om jeg sad i en lænestol fra 80’erne. Den i mørkt læder, med fodskammel og justerbar nakkestøtte. Den var populær dengang, men har siden været lig med dårlig smag. Alligevel er der ikke noget, man hellere ville sætte sig i, hvis man tør indrømme det.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden