0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

5 hjerter: Inde mellem træerne gemmer sig en ny restaurant med snacks, du slet ikke kan få nok af

I Frederiksberg Have udfolder et af Danmarks største kokketalenter - Anika Madsen - sig på nyåbnede Restaurant Fasangården.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Fasangården er fra slutningen af 1600-tallet, hvor den agerede netop fasangård for kongens lystslot på Valby Bakke. Nu er palæet genåbnet som restaurant.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg har været erklæret fan af Anika Madsens køkken, siden jeg første gang oplevede det på nu lukkede Roxie, der dengang tilhørte den nu reducerede Kadeau-familie.

Jeg er vild med hendes sammensætninger, hendes mange dips og småretter, hvor legesygen er stor, og hvor smagen altid er i hovedsædet. Min oplevelse har været, at Anika Madsen skaber et af den slags køkkener, hvor man får lyst til at blive ved med at spise. Hvor man hopper fra tekstur til tekstur, fra sødt og salt over krydret og dybt til let. Som det salte køkkens bridgeblanding, hvor posen er tom, og maven er fuld, før man aner det.

Over sommeren fortsatte Anika Madsen fornemt i de drivhuse, som Claus Meyer satte op foran Skuespilhuset, som en midlertidig løsning, der forholdt sig til coronarestriktionerne. Her var menuen sommerlet og grøn, og niveauet og velsmagen i topform. Drivhusene fungerede som en teaser, en pop-up, for den nu nyåbnede restaurant Fasangården i Frederiksberg Have. På Fasangården er Anika Madsen blevet i Meyer-familien, nu med mursten i stedet for drivhusglas og som medejer og køkkenchef.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce