Bag den genkendelige facade på Frederiksberg serveres en ny - moderne - menu, der bl.a. byder på denne løjerlige blanding af jomfruhummer, kylling og græskarflan. Men det er slet ikke så mærkeligt, som det lyder.
Foto: Therese Jægtvik

Bag den genkendelige facade på Frederiksberg serveres en ny - moderne - menu, der bl.a. byder på denne løjerlige blanding af jomfruhummer, kylling og græskarflan. Men det er slet ikke så mærkeligt, som det lyder.

Anmeldelser

Madanmeldelse: Tudsegamle Sans Souci på mondæne Frederiksberg viser mange gode takter (og har mange mærkelige ideer)

Sans Souci har opdateret kortet med moderne fransk cuisine. De fleste af retterne er virkelig velsmagende, men der manglede enkelte steder den sidste finesse og sikre hånd, før man rigtigt kunne komme op at flyve.

Anmeldelser
FOR ABONNENTER

Det sker efterhånden sjældent for mig, det med at spise middag med hvid dug og stearinlys og tjenere i hvide skjorter med sorte forklæder og bestik fra Laguiole og saltbøsse på bordet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce