0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Usnobbet café hitter med smør-selv-boller

Kaffekæden Riccos gode nyristede kaffe går godt til de hjemmebagte boller.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Valente
Foto: Ditte Valente

Indretning og interieur er så absolut i den mere ydmyge ende af skalaen, men der er nu hyggeligt på Riccos.

Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Da kaffebølgen for alvor begyndte at tage land her i landet, var Ricco fra starten helt i front med nyristede bønner og bryggeristisk omhu. I dag er han indehaver af ikke færre end ni kaffebarer – senest har koncernen slået sig ned i Frederiksborggade på den del af gaden, der går mellem Farimagsgade og Søgade.

For udover de våde varer – kaffe, the, kakao og diverse former for saft og vand – kan man få friskbagte boller (med eller uden müsli-drys), croissanter, brownies eller cookies – sidstnævnte på størrelse med en gammeldags vinylsingleplade og syndefuldt proppet med kalorier.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

Læs mere