Brunchbrættet er i den knappe ende, men ægget er perfekt kogt, og grøden på gryn, sojamælk og chiafrø er både nøddeagtig, mild, knaset, sød og syrlig.
Foto: Miriam Dalsgaard

Brunchbrættet er i den knappe ende, men ægget er perfekt kogt, og grøden på gryn, sojamælk og chiafrø er både nøddeagtig, mild, knaset, sød og syrlig.

Cafeanmeldelser

Cafékontrol: Cousins er stedet for pæne venindepar, der gerne vil holde sig unge, grønne og sunde

Der er gennemført grønt hos Cousins. Maden er sund og nærende i portioner, der ikke skaber madspild, og så er den (selvfølgelig) både økologisk, bæredygtig og vegetarisk. Og ja, du kan også shoppe planter og puder med hjem. Der er altså massevis af hipnessfaktor på cafeen i Indre By.

Cafeanmeldelser
FOR ABONNENTER

En af sidste års bedste caféåbninger er ifølge min smag Fætter Fætter på Nørrebro, der har genrejst toasten til værdig cafémad med det bedste fra junkfood-hylden – fedtet, snasket og sprød.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce