Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Tivoli Food Hall er et godt alternativ for dem, der synes, det trækker lige lovlig meget på Papirøen, men stadig synes, det er lidt spændende at spise streetfood fra de fleste verdenshjørner fra paptallerkener på høje barstole.

Fem hjerter: Tivolis nye 850 kvadratmeter store madhal er et flot og livligt visitkort for København

Tivoli Food Hall er et sikkert bud, hvis man skal have en hurtig bid mad af flot kvalitet. Men der er ikke meget gastronomisk eventyr over foretagendet. Ibyens to cafékontrollanter tester her maden fra en række af boderne i den nye madhal.

FOR ABONNENTER

Sådan en hverdag i november må man spejde langt efter sprudlende mad- og drikkestemning eller joie de vivre, som Kirsten Birgit sikkert ville sige, omkring Tivolis Food Hall. De nye 7 meter brede fortove langs den buede facade over for Hovedbanegården skal fra foråret fungere som udeservering, men nu og her er der bare øde.

Heldigvis er kontrasten slående, når man svinger døren ind til hallen åben og træder ind i en vrimmel af familier, turister, vennepar, forretningspartnere og andet godtfolk, som skal have sig en bid mad – uden det på nogen måde virker hektisk. En varm, gylden belysning, en indretning med masser af lyst træ og en god akustik under de lave lofter skaber en afdæmpet atmosfære, så man knap irriteres over, at hver madbod synes at spille netop deres yndlingsmusik.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden