0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Anmeldelse: Det ville klæde cafeen i det nyåbnede Blox-byggeri at blive lidt mere original

Der er gået for meget kanelsnurre- og surdejsrutine i den hos Blox' nyeåbnede café

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Meyers surdejsbrød er lækkert. Det kan de fleste blive enige om. Men bastant brød gør sig ikke godt som en panini.

Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Cafeanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Bastardbyggeri eller ej, Blox, Københavns nye glitrende kæmpebyggeri ned til Københavns Havn, giver hovedstaden nye, smukke vinkler.

Når man sætter sig i en af terrassestolene hos Blox Eats – underetagens café, der har åbent hele dagen – og kigger sig omkring på den nyanlagte Bryghuspladsen, har Christian IV’s Bryghus pludselig fået en behørig kontekst, Frederiksholms Kanal er ikke længere en underlig bagvej til byen og hallo mand! Har Det Kongelige Biblioteks gamle, vestvendte facade altid været så hjernedød flot?

Kanalbådene defilerede forbi neden for os i den hidsige junisol, da vi besøgte Blox Eats til sen frokost. Men hvad vi fik af københavnsk sommerstemning udenfor, manglede vi indenfor. Det er Meyers, der driver stedet, og det plejer at borge for et sæsondrevet køkken, men her var kun varme supper og grillet panini. Vi så ikke skyggen af noget frisk eller grønt – en salat, nyopgravet asparges, en mad med nye kartofler. Og hvorfor egentlig ikke? Når cafékortet efter sigende justeres ugentligt, er det vel med en mission om at kunne følge med tidens storstruttende haver og marker?

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce