0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Her præsenterer guiden Nina Søndergaard i Ørstedsparken ham for en statue af skolelederen og kvindesagsforkæmperen Natalie Zahle for at vi kan »få lidt lesbisk historie med«, selv om hendes seksualitet aldrig er blevet bekræftet.

På sexet byvandring i København: »Der skulle være gang i den nede på toiletterne omkring frokostpausen«

Nina Søndergaard arrangerer byvandringer i københavnske kringelkroge. Ibyen tog med på en rute, der fører forbi både sexklubber, porno-biografer og prostitution.

FOR ABONNENTER

»Skal vi?«. Nina Søndergaard åbner gitteret ind til Ørstedsparken og byder sine gæster indenfor. Så stiller hun sig lidt til højre for indgangen og slår ud med armene.

»Hej alle sammen. Det er en stor fornøjelse at tage jer med ud på en underlivstur. Den er blandt andet inspireret af, at jeg er medstifter af Seksualpolitisk Forum, og derigennem har jeg mødt en masse dejlige perverse mennesker og fundet ud af, at København har en meget sexet historie, som Wonderful Copenhagen ikke gør så meget ud af. Det er lidt ærgerligt, for vi har nogle seksuelle verdensrekorder, og derfor har jeg lavet denne tur«.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

IBYEN