Louise Beck Brønnum er uddannet cand.scient.food og arbejder i tekstkøkkenet på Rasmus Munks restaurant Alchemist. Den længe ventede restaurant genåbner inden længe i nye, kæmpestore lokaler på Refshaleøen. Billedet er af retten 'tomat og nattefrost' fra det gamle Alchemist på Østerbro.
Foto: Pr-foto

Louise Beck Brønnum er uddannet cand.scient.food og arbejder i tekstkøkkenet på Rasmus Munks restaurant Alchemist. Den længe ventede restaurant genåbner inden længe i nye, kæmpestore lokaler på Refshaleøen. Billedet er af retten 'tomat og nattefrost' fra det gamle Alchemist på Østerbro.

iBYEN

»Der er ikke så meget bullshit, bare velsmag«: Gastrofysikeren fra Alchemist anbefaler spisesteder i København

Louise Beck Brønnum er gastrofysiker og ansat som leder af testkøkkenet på Alchemist, der snart genåbner på Refshaleøen. Her fortæller hun, hvor hun går ind, når hun går ud.

iBYEN
FOR ABONNENTER


Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

IBYEN