Danske Jacob Dinesen er et af de navne, der netop er blevet offentliggjort til årets Tønder Festival. Han har selv rødder i byen.
Pressefoto: Tønder Festival

Danske Jacob Dinesen er et af de navne, der netop er blevet offentliggjort til årets Tønder Festival. Han har selv rødder i byen.

iBYEN

Tønder Festival tilføjer 8 nye navne til plakaten

Jacob Dinesen og Gregory Alan Isakov sættes på plakaten til folk-festivalen i det sønderjyske.

iBYEN

Når Tønder Festival løber af stablen 22.-25 august 2019, vil blandt andet sanger og guitarist Jacob Dinesen, der har lokale rødder, stå på scenen.

Det meddeler Tønder Festival i en pressemeddelelse.

Musikprogrammet på festivalen har fokus på folk-genren, og Esben Lust er det andet danske navne, der offentliggøres i dag. Sammen med rockgruppen Savage Rose, der allerede er på plakaten, skal Esben Lust og Jacob Dinesen altså repræsentere Danmark.

Udover de danske repræsentanter er der også blevet løftet sløret for en håndfuld internationale navne, der vil lægge vejen forbi Sønderjylland til august.

For eksempel den passionerede musiker og gartner Gregory Alan Isakov, der spiller indiefolk med især akustiske instrumenter. Han har flere gange spillet i Danmark, men denne er hans eneste festivaloptræden i Danmark i år.

Sidste år optrådte irske-fødte Irish Mythen på festivalen med sin kraftfulde vokal, og det gør hun igen i år. Hendes album ’Irish Mythen’ fra 2014 blev udnævnt som årets roots-album af East Canadian Music Association, og hun forventes at udkomme med et nyt i år.

For mere info og billetsalg, se her.

Tønder Festival, 22.-25. august. Vestergade 80, 6270 Tønder.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

IBYEN