Foto: Therese Jægtvik

iBYEN

Åbningsfest: H15 åbner ny klub for grænseløs musik i Kødbyen

Klub Primi holder åbningsfest med tre live-acts tirsdag 12. februar i den gamle fragtmandshal.

iBYEN

I efteråret slog cafeteriaet H15 for første gang dørene op i et par gamle lokaler i den Grå Kødby. Med sit scenerum har det hele tiden ligget i kortene, at stedet skulle servere mere end bare mad og drikke.

Det sker nu med åbningen af Klub Primi, der vil præsentere live-musik i den genrefri og improviserede ende af spektret. Og dét hver tirsdag, hvor man vil præsentere københavnerne for både nye og ældre musikere og lydkunstnere.

Klubben skydes igang med åbningsfest tirsdag 12. februar kl. 20, hvor der vil være koncert med tre danske acts, der hver især træder ud i det klangligt krakelerede og drømmende.

Den eksperimenterende duo Shitney, der består af Katrine Amsler og Maria Faust, åbner ballet kl. 20.30 med en elektronisk abstrakt omgang. Herefter er blæsergruppen Coriolis og sakralensemblet Mi=Mi på programmet.

Alle koncerterne er i dagens anledning ganske gratis. Fremover koster entréen 100 kr., hvis man vil have adgang til alle koncerterne, og 80 kr. for en enkelt.

Programmet for februar og marts ligger allerede parat, og der er rigeligt af musikalsk alkymi at komme efter, hvis man nærer et håb om at udvide sin musikalske horisont. Den 26. marts er der for eksempel koncert med 6 trommeslagere på én gang.

Klub Primi åbningsfest. 12. februar kl. 20. Halmtorvet 15, København V.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

IBYEN