Cindy Romer (th.) kom til Danmark i 2013. Inden hun åbnede restaurant Public drev hun med sin mand foodtrucken La Fattoria, som serverede porchetta-sandwiches og aperol spritz på Papirøen og Kødbyens Mad & Marked.

Cindy Romer (th.) kom til Danmark i 2013. Inden hun åbnede restaurant Public drev hun med sin mand foodtrucken La Fattoria, som serverede porchetta-sandwiches og aperol spritz på Papirøen og Kødbyens Mad & Marked.

iBYEN

»De laver det bedste traditionelle smørrebrød«: Italieneren bag byens populære porchetta-sandwich anbefaler spisesteder i København

Hun blev kendt for sine porchetta-sandwiches på Papirøen og Kødbyens Mad & Marked. Nu driver hun restauranten Public på Vesterbro. Her fortæller italienske Cindy Romor om, hvor hun går ind, når hun går ud.

iBYEN
FOR ABONNENTER

Hvor går du hen, når du skal spise på budget?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

IBYEN