Bageriet Juno i Århusgade på Østerbro.
Foto: Jacob Ehrbahn

Bageriet Juno i Århusgade på Østerbro.

iBYEN

Stjernebageri rider videre på succesen: Juno åbner ny café på Østerbro

Du troede, der var tilstrækkeligt mange adresser med luksusbagværk i København. Du tog fejl.

iBYEN

Deres kardemommesnurrer og surdejsbrød trækker ugentlig køer langt ned ad Århusgade, og nu åbner folkene bag Juno the Bakery også en café lige om hjørnet fra bageriet på Østerbro.

At the Counter hedder cafeen, der i dag har slået dørene op på Bopa Plads i lokaler, der tidligere husede kaffebaren Proviant.

Her vil Juno-ejer og tidligere Noma-kok Emil Glaser tilbyde siddepladser til de mange bagværksfetichister, der hidtil har måttet kæmpe om to barstole i vinduet i bageriet på Århusgade eller tage brødet hjem.

»Vi ville skabe en kaffebar, hvor man både kan spise lidt morgenmad, men også komme forbi lidt senere på dagen«, fortæller Emil Glaser om den nye café, der holder åbent til kl. 16 onsdag til søndag.

På kortet er Junos eget brød og bagværk, kaffe lavet på Junos favoritbønner og småretter. Cafeen er blevet til i et samarbejde mellem Juno-folkene, Adam Ajaka (Coffee Collective m. fl.) og madskribent og barista Clara Aatoft fra Copenhagen Food.

Indenfor hos At the Counter er der plads til cirka 16 personer, fortæller Emil Glaser, der allerede nu har varmet op til forårssol med borde og stole ude foran cafeen.

At the Counter. Randersgade 45, Kbh Ø. Åben fra 13. marts. Onsdag-fredag 7.30-16. Lørdag og søndag 9-16.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

IBYEN