0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hvad er byens mest overvurderede madtrend? Adam Aamann anbefaler spisesteder i København

Kokken Adam Aamann er kendt for sine smørrebrødsrestauranter og fra DR’s ’Madmagasinet’. Her fortæller han, hvor han går ind, når han går ud.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Adam Aamann bliver også kaldt smørrebrødskongen og ejer foruden en cateringvirksomhed flere restauranter og spisesteder rundt om i byen.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvor går du hen, når du skal spise på budget?

»Jeg har længe gerne villet spise på Broaden & Build, der lige er åbnet på Refshaleøen. Men jeg har ikke haft tid til det endnu, og det har naget mig. Nu kan jeg selvfølgelig ikke vide, hvordan det er, men deres snackkort ser sindssygt lækkert ud, og det koster ikke en skid i forhold til, hvor meget engagement, kokkehåndværk og gode råvarer, jeg ved, der bliver lagt i det«.

Hvad gør du, når du skal i byen?

»En gang imellem kan jeg godt lide de brune værtshuse. Jeg bor på Østerbro, og når det kommer til at gå i byen, er det et røvsygt område. Men lige netop små værtshuse er det spækket med. På Nørrebro og Vesterbro er mange af dem lavet til cafeer og spisesteder, men på Østerbro trives det brune værtshusliv faktisk«.

»Jeg kan især godt lide Femmeren i Classensgade, som er et gammelt jazzværtshus med fed stemning og jazz på cd’er, ikke noget med vinyler der. Der er en fantastisk diversitet af mennesker, og man kan selv bestemme, om man vil sætte sig i hjørnet og passe sig selv eller sætte sig oppe ved baren, hvor der er obligatorisk snak med sidemanden. Det gør vi jo ikke så meget i Danmark, det med at tale med fremmede«.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

IBYEN