0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

»Sushi er overvurderet«: Slagter Ali Baba fra Vesterbro anbefaler spisesteder i København

Til daglig driver han halalslagteren Ali Baba på Vesterbro. Her fortæller Yilmaz Secilmis, hvor han går ind, når han går ud.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ali Baba Slagter
Pr-foto: Ali Baba Slagter

Yilmas Secilmis overtog i 2012 sin fars slagterforretning, Ali Baba, der har ligget på Halmtorvet siden 1978.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvor går du hen, når du skal spise på budget?

»Jeg spiser meget tyrkisk mad og kan godt lide at tage ud at spise med hele familien. Jeg kan især godt lide den tyrkiske restaurant Muma på Frederissundsvej. Kokkene er selv tyrkere, og de har alt på menukortet, alt fra a til z«.

Hvad gør du, når du skal i byen?

»Jeg tager ikke i byen på den måde længere. Ikke noget disko-dasko. Jeg drikker heller ikke. Det var noget, jeg gjorde, da jeg var ung. Nu tager jeg oftest bare på café med nogle gode venner, enten en vandpibecafé eller en almindelig café, og tager hjem ved 10-11-tiden«.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

IBYEN