Et skur. A shack. Ved en S-togsstation. Hundeluftere med strømper i plastiksandalerne og tømmermandsøjne, Netto-handlende og en lille gruppe Copenhell-typer.
To mand og en kvinde holder højt tempo i et lille skur med brændeknudeplakater på væggen, synlig flammegrill og plastikbøtter med forskellig dip i portionsstørrelse.
Vi er taget til Burger Shack, en jysk invasion, der kommer med burgere, som siden skuret åbnede i Aarhus i 2016, har opnået et rygte, der burde få københavnerpendanterne til at ryste i bukserne.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind