0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

»Burrata er vor tids rejecocktail«: Martin Kongstad anbefaler spisesteder i København

Forfatter og madanmelder Martin Kongstad hader burrata. Til gengæld elsker han en god hotdog. Her fortæller han, hvor han går ind, når han går ud.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Andreas Haubjerg
Foto: Andreas Haubjerg

Ifølge Martin Kongstad er street food som oftest ikke andet end junkfood i pæn indpakning. Næ, så hellere en ristet med det hele, siger han.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvor går du hen, når du skal spise på budget?

»Jeg bor midt i Shawarmabæltet (Nørrebrogade, red.), og min knægt på 13 er meget opsøgende og holder mig ajour med nye steder. Sheik på Nørrebrogade 98 bager selv, sylter grøntsager, griller ordentlig kylling og er et godt bud på landets bedste budgetmad. Man bliver knaldmæt for 40 kroner«.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

IBYEN