0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Her er 2010'ernes mest populære, fantastiske og latterlige madtendenser i København

Et årti lakker mod en enden, og det er nu, vi alle sammen skal falde over os selv i et forsøg på at opsummere, hvad der kendetegnede 2010’erne. Ibyen vil også være med. Her er de sidste 10 års største madtendenser.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen, Mikkel Hørlyck, Maud Lervik & Louise Herrche Serup
Foto: Finn Frandsen, Mikkel Hørlyck, Maud Lervik & Louise Herrche Serup

Bowls, freakshakes, aperol spritz og kanelsnurrer – det er bare nogle af de madtrends, som 2010'erne bød på.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Man kan vist godt tillade sig at sige, at 2010’erne blev et madens årti.

Den nynordiske bølge væltede ind over os. Og ud over at have bevirket, at man nu propper havtorn og ramsløg i hvad som helst, har det bidraget til, at restaurationsbranchen i København – og sådan set også i resten af landet – er vokset eksplosivt.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

IBYEN