0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Læser: Hvordan skal vi singler komme gennem coronakrisen?

Ibyens brevkasse giver kærlighedsråd i en karantæneperiode. Ugens gæsteredaktør er skuespiller Emma Sehested Høeg.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Claus Nørregaard/POLITIKEN
Foto: Claus Nørregaard/POLITIKEN
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ibyens brevkasse giver hver uge syrlige, sexede og ømme råd om kærlighed. Brevkasseredaktør er Felix Thorsen Katzenelson. Send dit dilemma til hjerte@pol.dk.

Ugens spørgsmål:

Kære brevkasse

Nu har I givet råd til parforhold under corona (læs spørgsmål og svar her). Men hvad hvis man er enlig? Hvordan kommer man gennem coronakarantænen uden kærlighed?

Mvh alene hjemme

Gæsteredaktør Emma Sehested Høeg:

Det er hårdt at være alene i coronatider. Især hudsulten kan føles voldsomt. Frygt ej. Lad mig introducere:

Self-flirting: Optag dig selv, flirte ind i et kamera, få det (helst) op på en storskærm, som fylder hele din lejlighed (hvis ikke muligt = find på noget andet). Gå henkastet lækker forbi storskærmen og bliv overrasket over, hvor meget du bliver nidstirret, flirtet med, begæret af dig selv. Flirt eventuel tilbage. Se, hvad der sker. Kan kærlighed opstå?

Self-dating: Drik det glas (eller den flaske?!) ekstra, som du skulle havde delt med en date/kæreste/ven. Gør det til en vane de næste uger. Hver gang du normalt ville dele noget med et andet menneske, så tag i stedet det hele selv. Vin og mad kan sagtens føles som kærlighed.

Self-getting-to-know-one-another: Hvis du ikke er en af heltene(!), der knokler dag og nat på hospitalerne, så nyd, at du i det næste stykke tid er TVUNGET til at dyrke det gode, rolige, fordybende og tvangsreflekterende liv. Det eneste, du skal gøre, er: Stay the fuck home og bliv the fuck klogere på dig selv. Det kan gøres gennem bøger, film, rødvin, dagdrømmeri, onani(!), dagbogskrivning, digtskrivning.

Optag dig selv, flirt ind i et kamera, få det (helst) op på en storskærm, som fylder hele din lejlighed

Når du er færdig, så vend blikket ud, og ring til en, du altid har elsket, og fortæl om din kærlighed, eller få en romantisk penneven across borders.

Kys E

Brevkasseredaktør Felix Thorsen Katzenelson:

Efter dagevis med nedlukning er de psykologiske konsekvenser begyndt at dukke op til overfladen. Min veninde fik tårer i øjnene, da hun fik et kram, jeg kan blive grådlabil af at snakke i telefon med et familiemedlem, og selv mine mest hardcore introverte venner kan ikke længere puslespille sig ud af ensomheden. Den sociale og kropslige hunger har nået nye højder.

Selv en tung dyne kan føles som et andet menneske, når vi er oppe i de tocifrede karantænedage

Derfor gælder stort set alle kneb, vi skal have hjernen til at udskille nogle stoffer, og desværre kan man ikke kramme sig selv ud af krisen.

Dit venskabelige kærlighedssavn kan vi holde lidt på afstand med en masse udendørsmøder, men lad nu lige være med at gå rundt om Søerne, der er andre steder i København. Tænk, at folk har siddet derhjemme og haft tid til at tænke over, hvor de gerne ville hen, når solen skinnede, og så valgte så mange endnu en gang en tur forbi neonhønen. Der synes jeg faktisk helt ærligt ikke, I kan være jer selv bekendt.

Og så er der erotikken. Selv en tung dyne kan føles som et andet menneske, når vi er oppe i de tocifrede karantænedage. Det kan være svært for nogle, men vi skal simpelthen være mere teknologisk liderlige. Det handler om at finde sit medie: Kan du skrive bukserne af et andet menneske, er du en Scheherazade med en fastnet, eller ville dine frække billeder kunne starte den trojanske krig?

Man kan godt have sex med et andet menneske uden at udsætte hinanden for smitte. Videochatknald, telefonsex, kunstfærdige fantasier skriftligt udlevet, mulighederne er mange, og man kan selv bestemme, om det skal være én, man allerede har et erotisk forhold til, eller én, man godt vil røre en dag, eller om det er strictly digital. Min eneste regel er, at du skal holde dig fra ekskærestens indbakke, ellers lader du corona vinde.

Læs mere:

Annonce

IBYEN