0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Dåsemakrel, dip og frysepizza: Claus Meyer, Rasmus Kofoed og 10 andre kokke fortæller, hvad de spiser, når ingen kigger

Coronatid er snacktid. Hvilke guilty pleasures lever blandt topkokke og madhoveder? Se, hvad der gemmer sig allerdybest inde i køkkenskabene hos dem, der lever af at lave mad.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Normalt dimser de rundt i skinnende rene køkkener af rustfrit stål, koger fond ned i kobbergryder, anretter måske endda med pincet.

Men hvad spiser nogle af landets bedste kokke og gastronomiske innovatører, når de udmattede og sent på aftenen kommer hjem fra arbejde? Hvad er deres ultimative guilty pleasure, som de kværner i en coronatid?

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu