0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Populært folkekøkken genåbner. Men hvordan laver man fællesspisning i en coronatid?

Det populære folkekøkken Absalon, der holder til i en tidligere kirke på Vesterbro, vender tilbage fra mandag 25. maj. Ibyen ringede til dem for at høre, om fællesspisning stadig giver mening i disse dage.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mads Nissen
Arkivfoto: Mads Nissen

Der bliver ikke noget med, at man lige låner peberkværnen fra nabobordet. Og fadservering er det også slut med. Men ånden er den samme, siger Ursula Lærkesen fra Absalon.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER