0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Deres burger blev hyldet. Så væltede skandalerne frem. Hvordan vil Burger Shack genvinde kundernes appetit?

Kæmpebøder og indskærpelser har fået burgerkæden Burger Shack i knæ. Nu skifter kæden hænder, og Ibyen har spurgt den nye ejer, hvordan vi igen skal få lyst til at sætte tænderne i deres burgere.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Joachim Ladefoged
Foto: Joachim Ladefoged

Burger Shack fik top-anmeldelser og mange kunder, da kæden begyndte. Men så gik det galt, og kvaliteten dalede. Nu vil ny ejer rette op på det tabte.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

2020 blev et stramt år for restaurantejerne.

Men for den landsdækkende burgerkæde Burger Shack har 2020 været et decideret skandaleår. Sure smileys og bøder på op til 20.000 kroner er rullet ind efter afsløringer af beskidte køkkener og kød, der fik lov at stå ved stuetemperatur og røg over disken efter sidste salgsdato.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

IBYEN