2020 blev et stramt år for restaurantejerne.
Men for den landsdækkende burgerkæde Burger Shack har 2020 været et decideret skandaleår. Sure smileys og bøder på op til 20.000 kroner er rullet ind efter afsløringer af beskidte køkkener og kød, der fik lov at stå ved stuetemperatur og røg over disken efter sidste salgsdato.
Og den gode historie om økologisk grønt fra lokale producenter og bøffer, der blev produceret fra dag til dag med en tredjedel japansk wagyu-oksekød, viste sig at være falsk.
Aarhus’ efter sigende bedste burger kom ellers rigtig godt fra start, da den forrige år ramte hovedstaden. Byen har en burgerbar på hvert et gadehjørne, så man tænkte måske, at der var burgere nok, men københavnerne var tydeligvis umættelige. Burger Shack vandt deres gunst, og her på Ibyen kvitterede vi med seks hjerter og erklærede, at der var en ny burgerkonge in town.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage
Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.
Læs videre nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her