Foto: (Fra 'The Rocky Horror Picture Show' - arkiv)
Guider

Nej tak til Oscar-ræs:
Oplev den alternative film-scene i København

'The Big Lebowski Drink-Along' og blodige b-film. København byder på meget mere end blockbusters og Oscar-favoritter.

Guider

IBYEN har fundet en række alternative filmoplevelser, som man normalt ikke kan opleve i de almindelige biografer.

Husets Biograf har byder på rigtig mange alternative film og events. Vi har fundet tre tilbagevendende arrangementer, hvor du kan få en oplevelse lidt ud over den sædvanlige tur i biografen.

[ib-36554]
The Big Lebowski Drink-Along er en aften, hvor du nok helst ikke skal have planer tidligt dagen efter.

Konceptet 'everytime the Dude drinks a white Russian, YOU get one too' kalder ikke ligefrem på en tidlig vagt på arbejdet næste dag.

Arrangementet koster 100 kr. og prisen er inklusiv 10 mini-White Russians. Klik på linket ovenfor og se mere information.

[ib-36549]
De fleste kender 'The Rocky Horror Picture Show' - men det er ikke så mange, der rent faktisk har oplevet kult-fænomenet på egen krop, som det gik for sig i 70'erne og 80'erne med sang, dans og udklædning.

Husets biograf viser filmen en gang om måneden til 60 kr. Som udgangspunkt er det sidste lørdag i hver måned - men det holder ikke altid, så hold øje med kalenderen.

Næste forestilling er d. 15. marts.

[ib-36553]
Når den står på Bad Movie Club i Husets Biograf, er det ikke for de sarte maver. Hvis du er til vold, blod og ekstreme b-film, så er det her arrangementet for dig.

Der er Bad Movie Club igen d. 28. februar, og denne gang er der Bloodsport for alle 60 kr., som billetten koster. Klik på linket ovenfor og se mere information.

[ib-8995]
Cinemateket byder også på film og film-festivaler, du ellers ikke lige ville have stødt på.

[ib-19332]
Cinemateket skriver om Musikfilm Festivalen:

'Hits fra årets store festivaler, sjældne strimler, klassikere, live-optrædender, genrer for en hver smag, fester, plademarked med quiz - og ubetalelige kig ind bag musikbranchens gardiner.'

[ib-36556]
Man kan også tage en tur helt tilbage i tiden til den gang, hvor der ikke var mange farver på lærredet. Charles Chaplin fylder 100 år, og det fejrer Cinemateket med en række visninger af de gamle klassikere.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

IBYEN