hjælp. Støt de små steder i mellemprislejet, inden de bliver spist af kæderne, der altid vil være lidt billigere. Og bær over med udsvingene i kvaliteten og værtens humør, anbefaler Lars Bjerregaard. Arkivfoto: Emma Sejersen
Foto: Arkivfoto: Emma Sejersen

hjælp. Støt de små steder i mellemprislejet, inden de bliver spist af kæderne, der altid vil være lidt billigere. Og bær over med udsvingene i kvaliteten og værtens humør, anbefaler Lars Bjerregaard. Arkivfoto: Emma Sejersen

Klummer

Dette er en klumme. Klummen er udtryk for skribentens holdning.


Ibyens madskribent: Københavns restaurantscene lugter langt væk af en hastigt bristende boble

Ibyens madskribent har kigget i en ny rapport fra Deloitte. Og han er ikke glad for læsningen ...

Klummer
FOR ABONNENTER

Forleden dag ringede Niels. Han havde fundet et lokale, som han ville have min holdning til. Niels har været i restaurationsbranchen i små 15 år og har haft et par rimeligt succesrige steder. Egentlig havde han forladt branchen, ikke for at hvile på laurbærrene og leve af renterne, for så succesrige var stederne ikke, men fordi han har for mange små børn til de åndssvage arbejdstider. Men når en gammel cirkushest lugter savsmulden...

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce