Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ikke alene. Hvis der er nogen, der ved, at juleaften kan være hård at komme igennem og sørger for, at det bliver med smæk på, så er det  John McClane (Bruce Willis) i 'Die Hard'-filmene. Altid en glimrende film-kompagnon, hvis man ikke har de store planer 24. december.

Ikke alene. Hvis der er nogen, der ved, at juleaften kan være hård at komme igennem og sørger for, at det bliver med smæk på, så er det John McClane (Bruce Willis) i 'Die Hard'-filmene. Altid en glimrende film-kompagnon, hvis man ikke har de store planer 24. december.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sisse Sejr-Nørgaard: »Min julehygge bestod i at drikke skamløst mange wiener melange fra automaten«

24. december har klummeskribenten taget vagter for at få genetillæg, drukket tæt på McKluud eller tjekket andres jul på Facebook. Men hendes mand og hans store kasse med julepynt har omvendt hende, så hun nu er ægte julefan.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I rigtig mange år fejrede jeg ikke jul. Der var ikke noget politisk statement i at undvære den. Julen og det gode humør var bare en af mange ting, som røg med mine forældres skilsmisse. Så i 10-12 år var december for mig bare ... december.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

IBYEN