Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Ikke alene. Hvis der er nogen, der ved, at juleaften kan være hård at komme igennem og sørger for, at det bliver med smæk på, så er det  John McClane (Bruce Willis) i 'Die Hard'-filmene. Altid en glimrende film-kompagnon, hvis man ikke har de store planer 24. december.

Ikke alene. Hvis der er nogen, der ved, at juleaften kan være hård at komme igennem og sørger for, at det bliver med smæk på, så er det John McClane (Bruce Willis) i 'Die Hard'-filmene. Altid en glimrende film-kompagnon, hvis man ikke har de store planer 24. december.

Klummer

Dette er en klumme. Klummen er udtryk for skribentens holdning.


Sisse Sejr-Nørgaard: »Min julehygge bestod i at drikke skamløst mange wiener melange fra automaten«

24. december har klummeskribenten taget vagter for at få genetillæg, drukket tæt på McKluud eller tjekket andres jul på Facebook. Men hendes mand og hans store kasse med julepynt har omvendt hende, så hun nu er ægte julefan.

Klummer
FOR ABONNENTER

I rigtig mange år fejrede jeg ikke jul. Der var ikke noget politisk statement i at undvære den. Julen og det gode humør var bare en af mange ting, som røg med mine forældres skilsmisse. Så i 10-12 år var december for mig bare ... december.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce