Alenetid. Dennis Knudsens restauranteventyr endte hurtigt, så nu er det tilbage til hans oprindelige profession.
Foto: Peter Hove Olesen (arkiv)

Alenetid. Dennis Knudsens restauranteventyr endte hurtigt, så nu er det tilbage til hans oprindelige profession.

Listen

Listen: Så er det tilbage til krøllejernet, Dennis

Listens faste bestyrer Lars Dahlager er gået på lang ferie. Heldigvis træder GæsteListen til. Instagram-profilen Den Lyserøde Elefant er ugens skribent.

Listen

Noma på Christiania

Den sande test

Respekt for en restaurant, der gambler to michelinstjerner ved at tvinge cremen af dansk erhvervsliv gennem en forhindringsbane af udpumpningsstive grønlændere med hashpløkker, kamphunde og kællinger med røvgevir.

Dennis Knudsen

Tilbage til krøllejernet

Frisørens restaurant Kontrast lukker trods patriotisk indsats: At skide på Mads Dinesen burde ellers indløse en michelinstjerne.

Bonnie

Forargelse landet over

'Big ups' til Bonnie for at indrømme, at hun er luder for at få bekræftelse – modsat resten af landets kvinder, som nøjes med at bolle med rige komplimenterende mænd.

'Klovn II'-premiere

Fest på Nationen

Det eneste, der er bedre end selve filmen, er at følge med, når Roulade-Ritta forarget

tæsker sine medisterarme tynde i en hadekampagne på Nationen på grund af en slap diller.

Asyldebat

Facebook-altruisme

Medmindre du lige nu deler bodytequilaer ud til din indflytterfest for 15 macarenadansende flygtninge, bedes du fjerne dine frelste pølsefingre fra tasterne og spare os for din selvpromoverende cyber-velgørenhed.

Kællingepolterabender

Morskabens kirkegård

Der findes intet mere pinefuldt end at se en flok tvangsindlagte hesteveninder kede sig ihjel iført strutskørt og crepehår, mens de transporterer deres venindes sidedeller rundt i en ladcykel.

Astro-Andreas

Medietortur

Ikke engang en live-transmitteret 69’er med E.T’s mormor kan retfærdiggøre mediernes terrordækning af Astro-Andys hyttetur i rummet.

Bryllupssæson

Det uendelige bryllup

Jeg får lyst til at tyre ris i øjnene på mig selv i vrede over kællinger, der holder deres intetsigende bryllup i respirator på de sociale medier med grynede snavebilleder fra deres bajerhave i Næstved.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

IBYEN