Uknækkelig. Janet Jackson er vant til at blive nummer 1, når hun udgiver nye albums. Det skete også med 'Unbreakable'.
Foto: DARRYL DYCK/AP

Uknækkelig. Janet Jackson er vant til at blive nummer 1, når hun udgiver nye albums. Det skete også med 'Unbreakable'.

Koncert

Janet Jackson giver koncert i Danmark

Den amerikanske sangerinde kommer forbi med sin 'Unbreakable'-verdensturné.

Koncert

Den amerikanske R&B-stjerne Janet Jackson har offentliggjort, at hun slår vejen forbi Danmark på sin internationale 'Unbreakable'-turné 30. april næste år.

Musikikonet, der er kendt for sine sexede optrædener og en temmelig berømt brystsmutter, har netop udgivet albummet 'Unbreakable', der er hendes ellevte, siden hun debuterede med "Janet Jackson" i 1982.

'Unbreakable' gik direkte ind som nummer 1 på den amerikanske Billboard 200-albumliste, hvilket gør det til syvende gang i Janet Jacksons karriere, at hun har et album, der ligger på den eftertragtede førsteplads. Samtidig ligger singlen 'No Sleep' nummer 1 på Adult R&B-listen i USA for syvende uge i streg, og dermed har sangikonet slået sin egen rekord.

Albummet er samtidig en tilbagevenden til Jacksons samarbejde med producer-duoen Jimmy Jam og Terry Lewis, som var med for præcis 30 år siden, da Jackson udgav sit tredje album 'Control'.

Senest Jackson kunne opleves i Danmark var i 2011 i Falconer Salen, men nu er muligheden der altså igen, når hun denne gang gæster Forum på Frederiksberg.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

IBYEN