Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
GO WEST. Den amerikanske neosoulmusiker Matthew E. White krydser klinger med Teitur i første udgave af Forbrændingens nye koncertkoncept Surburban Summit. Pr-foto

GO WEST. Den amerikanske neosoulmusiker Matthew E. White krydser klinger med Teitur i første udgave af Forbrændingens nye koncertkoncept Surburban Summit. Pr-foto

Koncert
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Musikalsk topmøde: Teitur og Matthew E. White sparker nyt koncertkoncept i gang på Vestegnen

Med Surburban Summit præsenterer Forbrændingen nyskreven musik af nye makkerpar.

Koncert
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Først køber du en billet. Så tager du af sted.

Når du når frem, betaler du en tyver og lægger du din jakke i garderoben. Så går du i baren, køber en øl, og snakker med dine venner al den tid, opvarmningsbandet spiller. Du køber en til øl, og så går hovednavnet på og spiller de tolv sange, som du på forhånd havde set på nettet, at de spillede i Stockholm aftenen før.

Når de er færdige med dem, klapper du så meget, at de kommer ud og spiller endnu et nummer. Og så går du hjem igen.

En uge og et uudfyldt nodepapir

Det der med at gå til koncert kan godt være lidt af en rituel affære. Men en gang imellem er der heldigvis nogen, som forsøger at pille lidt ved konceptet. For eksempel folkene bag Albertslund-spillestedet Forbrændingen, som i morgen inviterer til den første udgave af det nye koncertkoncept Surburban Summit.

Reglerne er rimelig enkle: I starten af ugen mødes to musikere på spillestedet med et stykke uudfyldt nodepapir. Sammen skal de så skabe musik nok til en koncert senere på ugen. Publikum kan købe billetter på forhånd, men ved altså ikke, hvad de køber billet til.

Hvem de skal høre, er til gengæld ikke en hemmelighed. I første udgave af Surburban Summit er det den færøske singersongwriter Teitur og den amerikanske neosoulsmusiker Matthew E. White, som skal forsøge at skabe noget helt nyt sammen. Hvordan det kommer til at lyde, kan du høre i Albertslund i morgen fra kl. 21.

Surburban Summit. 6. feb. Forbrændingen, Albertslund.

Læs mere:

Annonce

IBYEN


    Chris Pedersen var i årevis en del af inderkredsen i den danske modebranche. Så fik han nok. Nu er han vært på DR K. Fotograferet under sin crossfittræning.

Læser til brevkassen:  Hjælp, jeg er kommet til at sprede et grimt kviklånsrygte om min gamle ven i en spritstiv hævnaktion

Ugens spørgsmål og svar i Ibyens Brevkasse stammer fra Ibyen og Poptillæggets live-arrangement i Absalon tidligere på ugen. Lyt til hele podcasten på fredag via Politikens Poptillæg.

Brevkassen feat. Flemming Møldrup:  »Hver gang jeg arrangerer en aftale med en fyr, ender jeg med at researche alt fra bopæl til Instagram, LinkedIn og Facebook«

»Jeg har da fået masser af tilbud«, skriver en læser til Politiken. Men hun er fortsat jomfru - og dødtræt af andres behov for at tale om det.

Læser til brevkassen:   Jeg er 23 år og jomfru. Og mit eneste problem med min jomfruelighed er andre menneskers nysgerrighed


    Michael Jackson fotograferet under koncert i København 1992.

Læser til brevkassen:  Min kæreste vil have mig til at boykotte Michael Jacksons musik. Hvad gør jeg?

Sanger Thøger Dixgaard er gæsteredaktør i denne uges udgave af Ibyens brevkasse.

Thøger Dixgaard svarer i kærligheds­brevkassen:  Hvad stiller man op, når drømmedaten ikke vil mødes igen?

Hvor langt rækker din mentale Tinder-radius? Ibyens brevkasse svarer en læser, der hader mænd, men gerne vil have en kæreste.

Brevkassen feat. Gudrun Marie Schmidt:  Kvinde, drop dine krav om høje mænd, kloge mænd og mænd med trænede kroppe


    Felix Thorsen Katzenelson er brevkasseredaktør på Ibyen.

Giver 'elskling' dig kvalme?   Kærligheds­brevkassen giver dig formlen på det perfekte kælenavn

Læser til brevkassen:  Alle mine venner er pludselig biseksuelle. Går jeg glip af noget?