Det vides endnu ikke om bænkene langs Søerne i København bliver udvalgt til 'elskovsreder'. Men et af kriterierne er, at sex i naturen ikke må genere andre...
Foto: FINN FRANDSEN

Det vides endnu ikke om bænkene langs Søerne i København bliver udvalgt til 'elskovsreder'. Men et af kriterierne er, at sex i naturen ikke må genere andre...

Danmark

Naturvenner udpeger elskovsreder i den danske natur

Danmarks Naturfredningsforening udgiver guide over gode steder at dyrke sex i det fri.

Danmark

Danskerne skal bruge naturen til andet end bare at se på.

Det mener Danmarks Naturfredningsforening, der nu vil gøre det nemmere for par at dyrke sex i det fri.

»Vi synes, det kunne være interessant at komme med nogle forslag til en anden måde at bruge naturen på, end vi normalt foreslår«, siger Naturfredningsforeningens kommunikationsmedarbejder Lene Midtgaard til DR.

Foreningen samler for øjeblikket en liste over forslag til steder i den danske natur, der er særligt egnede for erotik. Forslagene skal samles og udgives i en bog næste år.

Og der er masser af gode steder at plukke af.

»Vi har omkring 2.000 fredede områder i Danmark, og det er i hvert fald nogle steder, hvor der er rigtigt stille og dejligt«, siger hun til DR.

Smukke steder Blandt andet Gudenådalen er et utroligt dejligt sted, nævner hun - området er stort, så romantikerne har en god chance for at finde et stille og uforstyrret sted.

»Stederne skal være smukke, rolige og fuld af en masse smuk natur. Det skal summe af energi og liv omkring en, for det at have sex er jo en smuk akt. Men det skal ikke genere andre«, siger Lene Midtgaard.

Husk at rydde op

I Danmarks Naturfredningsforenings bog vil en række andre praktiske råd følge med. Blandt andet til hvordan man laver en god picnickurv, og hvordan de elskende skal efterlade elskovsreden, når de vender snuden hjemad.

»Man skal huske at tage sit affald med efter sig. Det er i allerhøjeste grad vigtigt, at man ikke efterlader sine kondomer i naturen«, siger Lene Midtgaard til DR.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce