Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Roald Als
Foto: Roald Als

ANKLAGET. MLH har gennem hele retssagen nægtet sig skyldig.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Amagermanden: En skræmmende almindelig familiefar

En af landets mest omfattende kriminalsager bliver afgjort i dag i Københavns Byret.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Den person, der har lavet de her ting, må være syg i bøtten, være psykopat og hade kvinder. Det gør jeg ikke. Jeg hjælper mine medmennesker«.

Efter halvanden måneds retssag mod Amagermanden alias MLH fik den tiltalte i torsdags selv de sidste ord. Under hele sagen har han fastholdt sin uskyld og nægtet at kende noget til de to knivdrab og syv volds- og voldtægtsoverfald, som han blandt andet er tiltalt for.

»Jeg er 100 procent uskyldig. Politiet har fat i den forkerte mand. Jeg har ikke begået de her forbrydelser«, siger han.

Har to sønner
Hvis den 46-årige familiefar, når byretten i dag tager stilling til skyldsspørgsmålet, kendes skyldig i den gruopvækkende stribe af forbrydelser begået gennem 23 år, vil hans liv med rette kunne betegnes som noget af det nærmeste, man kommer et dobbeltliv.

Såvel venner som kolleger har betegnet MLH som en helt almindelig familiefar med en ganske normal tilværelse og sunde interesser.

I mere end tyve år var han gift med den kvinde, han mødte som 19-årig, og som han har to sønner på 18 og 23 med. Selv om de blev skilt for fem år siden, taler de stadig sammen, ligesom begge sønner i perioder har boet hos deres far.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden