Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Modtagere af kontanthjælpsydelser risikerer at få udbetalt en forkert ydelse, når en ny lov træder i kraft til juli. På billedet ses jobcenteret i Skelbækgade på Vesterbro i København.
Arkivfoto.
Foto: Janus Engel

Modtagere af kontanthjælpsydelser risikerer at få udbetalt en forkert ydelse, når en ny lov træder i kraft til juli. På billedet ses jobcenteret i Skelbækgade på Vesterbro i København. Arkivfoto.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Advarsel: Ny lov og it-koks kan give forkert kontanthjælp

Udbetaling Danmark advarer mod, at nye regler kan føre til fejl i udbetalingen af sociale ydelser, fordi de håndteres af et »ældre it-system«. Kommunerne deler bekymringen, mens udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) har udsat implementeringen af loven.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Svedige håndflader og ondt i maven, når lønkontoen skal tjekkes, er en følelse, mange kan genkende. Men for de cirka 149.000 mennesker, der modtager en kontanthjælpsydelse, kan der vente endnu en ubehagelig oplevelse. De risikerer nemlig at få udbetalt et forkert beløb, når en ny lov træder i kraft til juli.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden