Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Maskerede gerningsmænd stak 27-årig i bagdelen i Ishøj

Offer for knivstikkeri er kørt til behandling på hospitalet, men er ifølge politiet uden for livsfare.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En 27-årig mand er kørt på hospitalet efter et knivstikkeri på Vejlebrovej i Ishøj søndag aften, oplyser politiet. Det var en gruppe maskerede mænd, der overfaldt en 27-årig mand.

Hos Københavns Vestegns Politi siger vagtchef Thomas Mejborn, at knivstikkeriet blev anmeldt klokken 19.39 og skete ud for Vejlebrovej nummer 48.

»Umiddelbart er der tale om fem stik i balderne. Han er uden for livsfare, men er kørt på hospitalet til behandling«, siger Thomas Mejborn.

Efter overfaldet forsvandt gerningsmændene ifølge vagtchefen fra stedet.

Overfaldet er sket inden for den visitationszone, som politidirektør Kim Christiansen valgte at oprette i Ishøj lørdag aften. Det gjorde han på grund af to skudepisoder, som formentlig udspringer af en bandekonflikt.

For tidligt at sige noget om motiv

Inden weekenden oplyste politidirektør Kim Christiansen i øvrigt, at Københavns Vestegns Politi skruede op for patruljeringen i netop Ishøj samt i Glostrup og Herlev.

Ifølge Thomas Mejborn er det for tidligt at sige noget om motivet, men det kan ikke udelukkes, at episoden er banderelateret.

Den igangværende bandekonflikt udspringer fra København. Her har politidirektør Anne Tønnes fortalt, at der er tale om et opgør internt i en bande fra Nørrebro.

Ifølge Ritzaus oplysninger er der tale om banden Brothas, der udspringer fra bebyggelsen Mjølnerparken på Ydre Nørrebro.

Splittelsen har ifølge politiet ført til flere skyderier. I København er flere blevet ramt, heriblandt to tilfældige mænd.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden