Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Vi har været alt for ringe til at inddrage opholdstilladelser tidligere, siger udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) om de nye kriterier for hjemsendelse af flygtninge.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Støjberg: »Færgen skal gå så sjældent som muligt, og prisen skal være så høj som muligt – men så vi holder os inden for konventionernes rammer«

Politiken har stillet godt 20 spørgsmål til Inger Støjberg om det såkaldte paradigmeskifte. Hun vil ikke afvise, at personer på tålt ophold må have egen båd, nu de skal placere på øen Lindholm. Men det er ikke det, der er tanken.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

De udlændingestramninger, regeringen og DF fredag aftalte, er blevet udlagt som et decideret paradigmeskifte. Andre har dog udlagt aftaleteksten som mere ord end reelle forandringer. Politiken har interviewet udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V), der ikke mindst har fremhævet, at der fremover vil blive lagt mindre vægt på eksempelvis arbejdstilknytning, sprogkundskaber og børns tilknytning, når det skal vurderes, om en flygtning skal hjemsendes, hvis der er blevet roligt i vedkommende hjemland.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden