0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Andreas Haubjerg
Foto: Andreas Haubjerg

Casper Steinfath er blevet kastet rundt på et surfbræt af bølgerne i Klitmøller hele livet. Hans amerikanske far har lært ham, at evnen til at balancere og lege sig gennem livet er vigtigere end at gøre som alle de andre får, der sidder fast i morgentrafikken.

Far og mor gav ham verden som legeplads: Casper Steinfath er verdensmester i at lege på dybt vand

Han er fire gange verdensmester i stand up paddleboard. Han har padlet til Norge. Men det, som årets thybo 2017 nok er allerbedst til, er at være i nuet. Selv når han er på dybt vand. Eller måske netop derfor.

FOR ABONNENTER

Jeg har ormet mig ned i en lidt klam våddragt. Jeg har fået luffer og sko på, men kan alligevel tydeligt mærke store kalksten under mine fødder, da vi bærer vores ’brædder’ ned fra klubhuset Nasa (North Atlantic Surf Association) i Klitmøller.

Kalken, der danner den forhøjning i havbunden, som sammen med Vesterhavets dovne, lange dønninger, der brækker på vejen ind, har gjort ’Cold Hawaii’ til en mærkevare.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

    Seneste nyt