Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Rød blok. Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, var hovedattraktionen på folkemødet i går. Hun talte kun lidt om forhandlingerne i rød blok, mens Enhedslistens Pernille Skipper og SF’s Pia Olsen Dyhr senere på dagen erindrede om deres krav til en kommende regering.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mette Frederiksen på folkemødet: »Ja, hvad er det egentlig, vi forhandler om?«

Mette Frederiksen vil sige undskyld til godhavnsdrengene og bakker op om Margrethe Vestager som dansk kandidat til EU-toppost. Det meste handlede om spillet om en ny regering. Ferien er aflyst – uanset om der bliver dannet regering efter sommerferien eller ej.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En spinfyrste med frit valg på alle hylder vil have svært ved at finde en nemmere opgave til Socialdemokratiets konferencier på folkemødets store scene. Kulturordfører Mogens Jensen (S) har fået opgaven, der er nem, fordi det hele spiller.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Leonhard Foeger/Ritzau Scanpix

  Eliud Kipchoge løb i denne måned som den første nogensinde en maraton på under to timer. Men trods bedriften, er det hans sko, der er løbet med opmærksomheden. På de kenyanske fødder sad nemlig Nikes nyeste supersko - sko, der beviseligt får løbere til at løbe hurtigere. Er det snyd? Og hvorfor er de sko så gode?

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden