Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Stine Rasmussen
Foto: Stine Rasmussen

Jakob Ellemann-Jensen har ingen modkandidater, og han ventes at blive valgt som Venstres formand i Herning lørdag, hvor Venstre holder ekstraodinært landsmøde.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Her er Ellemanns ti udfordringer

Venstres nye formand hedder fra lørdag 21. september Jakob Ellemann-Jensen. Han har opbakning fra noget nær alle dele i Venstre, men først nu venter de store udfordringer. Politiken giver dig her et analytisk indblik i, hvilke knaster Venstres nye formand skal have styr på inden næste valg.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Som ny formand skal Ellemann håndtere, at forgængeren på posten, Lars Løkke Rasmussen, foreløbig bliver hængende i Folketinget og løbende vil blande sig i, hvad der sker i Venstre og dansk politik i det hele taget. Det skylder Løkke sine mange vælgere, har han udtalt. Løkke drager også på en snarlig turné for at tale om bogen ’Befrielsens øjeblik’, der blev udgivet under stor ståhej i valgkampen. Det kan, som tilfældet ofte er med Løkke, gå i flere retninger, og mon ikke Ellemann håber på, at eksformanden bliver en relativt stille en af slagsen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden