Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Dominique Faget/Ritzau Scanpix
Foto: Dominique Faget/Ritzau Scanpix

Det sorte jordbunker i Donetsk, som danske selskaber har købt CO2-kompensation fra, kan blive op til 80 meter høje. Det er dobbelt så højt som Rundetårn. Der er tale om jord, sten og kul gravet op gennem årtier fra kulmineindustrien i Donbass. Ifølge projektudviklerne er bunkerne i fare for at selvantænde.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ukrainske ’fupbesparelser’ indgik i Danmarks samlede klimaregnskab

Både den danske stat og syv selskaber har brugt stærkt kritiserede klimakreditter fra Ukraine i deres klimaregnskab. Ekspert opfordrer alle til at revurdere brugen af klimakompensation.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Donbass-regionen i det østlige Ukraine er arret af store og små huller. De små huller stammer fra granat- og morterild i den krig, Rusland og Ukraine har ført mod hinanden siden 2014. De store huller er indgange til kilometerlange tunneller ned i undergrunden, som rummer et af verdens største kuldepoter.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden