0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hans Davidsen-Nielsen: Jeg har spist min sidste hakkedreng

Mad er bare brændstof, hævder en forfatter. Så skift koen ud med kylling, skriver Hans Davidsen-Nielsen i denne klumme.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Maden i mit barndomshjem havde ikke opnået mange kokkehuer blandt nutidens anmeldere. I 1970’erne hørte det til undtagelsen, at forkælede fædre hjalp til i køkkenet, og min mor havde for travlt med sit arbejde til at gå op i finere madlavning. Faktisk lod hun til at være ret ligeglad.

Middagen blev, som den blev, og ugens højdepunkt var, når jeg blev sendt på cykel ned til det nyligt nedlagte Shin Shin China på Peter Bangs Vej efter forårsruller og pomfritter, og måltidet blev altid rundet af med Peach Melba-yoghurt.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce