Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste


    København vokser med mere end 12.000 borgere om året, hvilket gør det nødvendigt for kommunen at skaffe mere end 100 nye daginstitutionspladser om måneden. På Østerbro bygger kommunen daginstitutionen Barndommens Land, og ind til den åbner i de nye bygninger, er der etableret en midlertidig institution i pavilloner (containere). Når institutionen er færdigbygget, flytter pavillonerne videre og fungerer som midlertidig institution for en anden kommende børnehave.
De store rum i børnehaven er to pavillionelementer der er sat sammen. I hverdagen mærkes det slet ikke. Eneste teng er skillelinjen i gulvet.
Foto: Helle Arensbak

København vokser med mere end 12.000 borgere om året, hvilket gør det nødvendigt for kommunen at skaffe mere end 100 nye daginstitutionspladser om måneden. På Østerbro bygger kommunen daginstitutionen Barndommens Land, og ind til den åbner i de nye bygninger, er der etableret en midlertidig institution i pavilloner (containere). Når institutionen er færdigbygget, flytter pavillonerne videre og fungerer som midlertidig institution for en anden kommende børnehave. De store rum i børnehaven er to pavillionelementer der er sat sammen. I hverdagen mærkes det slet ikke. Eneste teng er skillelinjen i gulvet.

København
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Daginstitutioner i København har problemer med fællesskab

Kvalitetsrapport viser med tre farver, hvordan de enkelte dagtilbud i hovedstaden klarer sig. Punktet »fællesskab og inklusion« halter hos flest.

København
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Grøn betyder gå. Gul betyder stå. Rød betyder stop.

4 DAGE TILBAGE: Tilbud slutter søndag

Få 100 dage med fuld adgang for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden