Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Dansk Folkeparti fejrede finansloven med dåsebajere ved deres kontore i Proviansgården. Martin Henriksen, Dansk Folkepartis leder Kristian Thulesen Dahl og Rene Christensen.

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bag om en hektisk dag: Thulesen står henslængt med ryggen mod væggen med en dåsebajer i hånden. Der er gået en halv time, siden ni klatøjede mænd og en kvinde kom ud af glasdøren

Efter en gennemgang af finanslovsaftalen er det fortsat uvist, om DF's udlændingestramninger får mærkbar effekt. S har det fint med, at udviste udlændinge skal bo på øen Lindholm.

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kristian Thulesen Dahl står henslængt med ryggen mod væggen ind mod sit kontor i Dansk Folkepartis hovedkvarter på Christiansborg. Han har en dåsebajer i hånden. Der er gået en halv times tid, siden glasdøren gik op, og ni klatøjede mænd i habitter plus integrationsminister Inger Støjberg dødtrætte defilerede ud ad Finansministeriets glasdør.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden