Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Fra 'The Human Shelter'
Foto: Fra 'The Human Shelter'

Filmen 'The Human Shelter' viser en stor variation i menneskets måde at bebo verden på. Det er underholdende og svært æstetisk dragende og myldrer med drone-optagelser.

Kommentar: Arkitekturfestivalen vokser og vokser og vokser – nu er det på tide at fokusere

Det ville klæde Copenhagen Architecture Festival at holde sig til arrangementer, som det giver mening at putte ind under hatten arkitektur, skriver Politikens arkitekturredaktør i denne kommentar.

FOR ABONNENTER

Hvad er arkitektur? Det er et spørgsmål, som enhver bygning besvarer i sin idé og ved sin udførelse. Så en arkitekturfestival beskæftiger sig vel med bygningers ideer og realiseringer? Både ja og nej.

CAFx, som Copenhagen Architecture Festival forkortes til, afvikler over de næste uger et bugnende program i København, Aarhus, Aalborg og for første gang i Odense.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden