Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

København har fået sin egen lysende regnbue. Kunstneren Viera Collaro har skabt udsmykningen, der kommer arkitekturen til undsætning i den nye KB-Hal.

Begejstret arkitekturredaktør: Den nye KB-Hal bliver et af landets fedeste koncertsteder, men der er noget galt med facaden

Fremragende akustik og stemningsfulde faciliteter gør den nye KB-Hal i København til et varmt og behageligt koncertvenue, der giver Royal Arena baghjul på lyden og kam til Vegas hår som byens bedste spillested. Men der er noget ved facaden, der ikke spiller helt.

FOR ABONNENTER

Lad os begynde inde i hallen, inde i det stadigt bankende storbyhjerte, hvor nogle af de mest legendariske koncerter har udspillet sig. KB-Hallen har en særstatus blandt rytmiske spillesteder. Det var her, Louis Armstrong, Beatles og Led Zeppelin spillede. Miles Davis, Bob Dylan og Frank Zappa. Før min tid.

Men jeg skal aldrig glemme, hvordan ikke bare publikum, men hallen selv begyndte at tapsvede under en koncert med hiphopbandet Beastie Boys. Kondensvandet dryppede fra loftet som en stille regn.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden